Alle vermelde bedragen zijn op basis van zo mee nemen en zonder enige vorm van garantie. In geval van bijvoorbeeld BTW auto's zijn de genoemde prijzen inclusief BTW. Wij rekenen geen afleveringskosten. Al onze occassions zijn profesioneel gereinigd en gepolijst. De auto's staan keurig binnen gestald waardoor ze in goede conditie blijven. In deze goed verlichte ruimte kunt u ook wanneer het buiten donker is de auto's goed beoordelen. Tegen een concurrerend tarief kunnen wij uw auto afleveren met een nieuwe APK of onderhoudsbeurt.

 

Neemt u liever het zekere voor het onzekere? Wij staan altijd open voor een uitvoerige technische controle van onze voorraadauto's. Laat uw auto onafhankelijk keuren door bijvoorbeeld de ANWB of Dekra. De hieraan verbonden kosten zijn voor uw eigen rekening.

Details voor Ducati 600 SS Nuda - 1995 - 47

Merk en Model
:
Ducati 600 SS Nuda - 1995 - 47
Prijs
:
€ 1 900,00
Bouwjaar
:
1995
Kilometerstand
:
47734 KM
Kleur
:
Ducati Rosso
Gewicht
:
191 KG
Brandstof
:
Benzine
Cilinderinhoud (CC)
:
600 CC
PK
:
53 PK
Beschikbaarheid
:
Beschikbaar

Overige informatie en uitrusting Ducati 600

Met een Ducati onder je kont rijd je altijd iets speciaals. De looks, het tijdloze design en niet te vergeten het geluid. SuperSports van Ducati kom je regelmatig tegen. Echter dit is de Nuda versie. Een meer ‘naked’ variant van de SS. De 600 cc weet wel raad met het 191 kg wegende Italiaantje.

Met rasse schreden en spectaculair donkere brul gaat deze Duc van z’n plek.

Onlangs ruilden we dit exemplaar is. 24 jaar oud, maar netjes en vooral technisch goed. In al die jaren slechts 47.734 km gereden. Uitstekende banden en perfecte kleurstelling.

Lekker retro, geweldige en vrij makkelijke handling, tijdloos en niet geheel onbelangrijk…een beperkte investering.
 
Laatste update: 05-09-2019

Pagina terug.....
UNIEKE SERVICE

Laat uw auto thuis bezorgen

Tegenwoordig leiden veel mensen een druk bestaan. Wij bieden u daarom een unieke service. U heeft de keuze om uw 'nieuwe' auto thuis te laten bezorgen. Tegen een geringe vergoeding van slechts € 80,- leveren wij uw auto binnen vijf werkdagen af op elk willekeurig adres in Nederland.

Unieke service!